Nissan X-Trail, Mobil SUV Paling Tangguh Dan Nyaman

Nissan X-Trail, Mobil SUV Paling Tangguh Dan Nyaman Dva koncepta kamioneta nosili Mercedes-Benz značku. To su Mercedes-Benz X-klase koncepata danas predstavljen u Švedskoj. Ovi koncepti su pregled pickup njemačkog proizvođača automobila će lansirati krajem iduće godine u Evropi, zatim tržišta u Australiji, Južnoj Americi i Južnoj Africi. Kao što smo nagovijestio u naslovu, X-klasa dolazi iz partnerstva između Mercedes-Benz i Nissan.

The X-klasa je zapravo Nissan Navara ispod kože. Okvir i kućište dolaze iz Nissan i Mercedes će vjerovatno biti što neke promjene da ispune svoje standarde. Također, X-klasa će biti izgrađena uz Navara i model sestra, Renault Aljaske u Španjolskoj i Argentini. U redu, pričaj mi o sebi konceptima. Nissan X-Trail, Mobil SUV Paling Tangguh Dan Nyaman

U redu. Prvi koncept je X-klasa moderan Explorer (da, to je pravo ime) je vjerojatno najbolji prikaz modela proizvodnje. Ona dolazi završio u bijeloj i ima veliki Mercedes rešetka, sportski branici, planula od blatobrane, i set 22-inčnih točkova. Unutrašnjost je završena u smeđe i crtica izgleda da bude od parket.

Razni Mercedes 'dizajn osobine kao što su kružne otvore i vire ekran za infotainment sistem su ovdje. Drugi koncept je X-klase moćan avanturista. Ovaj off-road posebnim ima podigao visinu, vitla na prednje i zadnje, tijelo oblaganje, i set mesnati off-road gume. Unutrašnjost je uglavnom isti kao i moderan istraživač osim toga da postoji aparat za gašenje požara na instrument.
Tags : mobilsuv mobilpalingtangguh mobilnyaman

Recent Posts

Comments

Responds for "Nissan X-Trail, Mobil SUV Paling Tangguh Dan Nyaman"

Empty comment.

New Comment

Please refresh...

Smiley

Navigation

Category

top.nextwapblog.com
Powered by NextWapBlog.com